péntek, június 02, 2006

Atremisszió

Az Artemisszió Alapítvány 1998 óta fogad külföldi fiatalokat az Európai Bizottság Leonardo da Vinci programjának keretében. A program keretében érkezõ fiatalok 3-5 hónapra jönnek hozzánk különbözõ európai országokból (Olaszország, Franciaország, Svédország, Portugália), hogy szakmai gyakorlaton vegyenek részt képzettségüknek megfelelõ magyar cégeknél és szervezeteknél.
Új tervünk szerint azt szeretnénk elérni, hogy a külföldi fiatalok minél inkább megismerjék a magyar emberek, családok életét. Ezért olyan budapesti személyeket vagy családokat keresünk, akik szívesen vállalják, hogy befogadnak egy vagy két külföldi fiatalt lakásukba az ittlétük idõtartamára.
A fiatalok fogadásáért az Artemisszió Alapítvány megegyezés szerinti bérleti díjat fizet. A befogadás alatt azt értjük, hogy a fogadók a fiatal(ok) számára szállást (külön szobát) biztosítsanak, illetve hozzáférést a közös helyiségekhez (konyha, fürdõszoba, mellékhelyiségek), külön polcot a konyhában, illetve a hûtõben. Az étkeztetést nem kell vállalni a fogadóknak.
Természetesen minderrõl szerzõdést is kötünk, amit a fiatal is aláír.
A soron következõ csoportunk szeptember közepén érkezik. Kérjük, ha fogadna külföldi fiatalt, keressen meg minket minél elõbb a lenti elérhetõségek egyikén a részletek egyeztetése végett, ha pedig ismer valakit, akit érdekel a lehetõség, jutassa el hozzá levelünket.
Artemisszió Alapítvány
(Pálfay Adrienn vagy Kiss Balázs projekt felelõsök)
1077 Budapest, Jósika utca 24.
Tel.: 413-6517