kedd, október 10, 2006

Budaházy újabb levele az őt fenyegető hatalomról


2006-10-06. 18:31:56
Kuruc.info

Budaházy György, akit jelen pillanatban életfogytig tartó börtönnel fenyeget a hatóság, újabb emailt küldött szerkesztőségünknek. Kéri, hogy vidéki tüntetéseken is olvassák fel.

Drága magyar testvéreim!

Az elmúlt napokban, hetekben az országot járom folyamatosan. Tessék ORFK, BRFK, Nemzetbiztonsági Hivatal, Nemzeti Nyomozó Iroda és még ki tudja milyen hivatal, dilettáns vezetői? Tessék, szeretném hallani, hogy merre jártam! Vagy nem tudják? Akkor adják be lemondásukat!

Mert még egy amatőrt, akinek semmi rutinja sincs a bujkálásban, sem tudnak elkapni. Még csak fogalmuk sincs, hol keressék. A gyengébbekkel szembeni rendőri erőszakoskodáson túl képtelenek bármilyen szakmai eredményt is felmutatni! Ezért virágzik ebben az országban a bűnözés!

Mielőtt ezeket a sorokat papírra vetettem leültem és elgondolkoztam.
Magamba kellett mélyednem, mert jártamban-keltemben, az információkat habzsolva nem volt időm az elmélyülésre. Azon tűnődtem, hogy is jutottunk ide? Micsoda iszonyatos tempó az, amivel az események haladnak! Hiszen még csak tegnap volt, hogy a magyar Szabadság terén, önfeledt örömmel taszítottam mélybe, az ott elfogadhatatlanul tornyosuló, elnyomó szovjethatalom emlékművén lévő kommunista szimbólumot. És ma már, 16 nap után, az ország első számú közellenségének kiáltottak ki, ezen kommunista rémuralom örökösei, és életfogytig tartó börtönbüntetéssel fenyegetnek. Állítólag lázadást készítek elő. Lázadást? Hát lázadni elnyomás ellen szoktak!

Akkor ezek szerint most elnyomás van? Mert mi úgy érezzük sokan, hogy az van!

Barátaim! Hogy tudna egy becsületes bujkáló hazafi "lázadást" előkészíteni, akinek se alvilági kapcsolata, se konspirációs gyakorlata, se semmilyen eszköze nincs ahhoz, hogy szervezkedjen. Egyetlen fegyverem a nyilvános közlemények! Nyilvánosan meg, hogy lehet titkosan szervezkedni. Fából vaskarika ez! De ezt már megszokhattuk a kommunistáktól, akik megalkották a "munkás-paraszt demokratikus diktatúra", a "békeharc", és az ezekhez hasonló, teljes önellentmondástól szenvedő kifejezések sokaságát. Most az "őszinte hazugság" és a "nyilvánosan titkos szervezkedés" a legújabb ötleteik.

Gyurcsány, mint régi KISZ-vezető, legalább az úttörők 12 pontjára emlékezhetne! Volt benne ilyen, hogy "az úttörő mindig igazat mond". Nem ugrik be, miniszterelnök úr?

De fordítsuk komolyra a szót. Már az első naptól érzékelhetően a személyem miatt, akarnak elfogni. Már szeptember 19-én, a Szabadság téri események másnapján, amikor még semmilyen bizonyítékuk nem lehetett arról, hogy mit csináltam, hogy csináltam-e egyáltalán ott valamit. Már akkor kerestek a lakásomon a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei. Már az előtt kerestek, mielőtt a Kossuth téri színpadon, nyilvánosan bevallottam volna, hogy én löktem le a szovjet címert.

Egyébiránt, szerintem, erről a mai napig is ez a beismerés az egyetlen bizonyítékuk. Mégis az elsők közt kerestek engem és még néhány embert. És azért keresnek, azért akarnak letartóztatni, mert rettenetesen félnek. Félnek az új hiteles emberek megjelenésétől, akiket nem lehet megvásárolni, akiket esetleg a nép vezetőkké emelhet, akik számon kérhetik majd rajtuk a bűneiket, akik véget vethetnek magyarság 1945 óta tartó megaláztatásának örökre. Ezt a rendszerváltást, ami kibontakozni látszik, most nem ők készítették elő.

Sőt, olyan hirtelen jött minden, hogy teljesen felkészületlenül érte őket.
Mert 1990-re el tudták tüntetni a 45 év bűntetteinek nyomait, ki tudták erőszakolni az akkori ellenzékből a saját átmentésükhöz való asszisztálást. De azóta temérdek újabb bűnt követtek el. Loptak, csaltak, raboltak az elmúlt 16 évben is, mert nem tudnak mást csinálni, mert nem értenek máshoz.

És most hirtelen nem tudják eltüntetni a nyomokat, ha most buknak, akkor kiderülhet minden, és akkor a népharag őket még az élők sorából is elsöpörheti, de a börtönből biztos ki nem jönnek egy darabig közülük rengetegen. Erről szól ez a történet kedves magyarok! És ha most nem veszitek észre az isteni gondviselés által kapott lehetőséget. Ha nem látjátok meg, hogy lehetőséget kaptatok a történelemtől, hogy örökre megszabaduljatok régi elnyomóitoktól és tönkretevőitektől. Ha hajlandóak vagytok a tüntetésekről mindig eredmények nélkül hazamenni, és nem ismeritek föl az erőtöket, hogy egy szusszanással elfújhatnátok ezeket mindörökre. Ha nem vagytok hajlandóak fújni, vagy akár viharrá is változni, ha kell. Akkor örökre elveszünk, akkor a magyarság kifogy javaiból és fiaiból. Akkor a határon túli testvéreiteket kiírtják idegen uraik, míg a sajátjaitok lassan kipusztítanak benneteket itthon. Ez itt a tét! És nem az én életem, még csak nem is az, hogy látom-e valaha még három gyermekemet és feleségemet. Nem a börtönökben most is ott sínylődő, vagy még éppen bujkáló ifjú forradalmárok jövője. Nem. A ti jövőtök, az egész nemzet jövője, ami ha most gyáván megfutamodtok örökre elvész. Gyáva népnek nincs hazája! De ti, akik a világverő hunok, az Európát megrettentő hős honfoglalók leszármazottai vagytok. Akik Mátyás fekete seregének, Rákóczi és Kossuth katonáinak utódai vagytok. Ti nem lehettek gyávák. Én az életemet a kezetekbe adom. Ha elfognak, nektek kell kiszabadítanotok engem, és a többi fiatal testvérünket. És nem a mi személyünk miatt, hanem azért, hogy ne kerüljön a ti szabadságotok is velünk együtt örökre rácsok mögé. Isten legyen velünk!

Budaházy György

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

egy akkora picsa vagy aki még írni se tud

14:41  

Megjegyzés küldése

<< Home